CASU Air 390 Norway Edition High Top er et moderne telt i høy kvalitet med et tidløst og stilig design! Teltet er laget av et fantastisk og avansert materiale HydraDore SL-PRO utvilket av Westfield. Teltet er meget sterkt, solid og vil vare i mange år. Westfield bruker kun de beste og mest slitesterke materialene som gir teltet lang levetid, samtidig som vekten holdes lav. HydraDore SL-PRO er et helt nytt materiale som gir en utrolig lang holdbarhet og UV-beskyttelse som ikke bare gjør teltet meget sterkt og solid, men det tørker fort, er lett å rengjøre og har lav egenvekt.

Veil tilbudspris kr: 9995.-

Nå kun kr: 7995.-  Kun 1 stk tilgjengelig….

Teltet har dobbel vulst så det kan monteres i skinnen på campingvognen, i fronten på vognen/bobilens markise eller i en egen teltskinne (varenr. 19000). Kan monteres på både campingvogn og bobil.

De tradisjonelle stengene er erstattet av kraftige, lufttette og oppblåsbare luftslanger som er fast tilkoblet teltet. Luftslangene består av tre lag og er meget solide, men samtidig fleksible, så du vil aldri oppleve at de knekker eller blir bøyd pga kraftig vind.

Det innovative og patenterte Advanced Air System® (AAS) gjør at alle luftslangene er sammenkoblet slik at teltet pumpes opp fra kun ett punkt. Det er veldig enkelt å bruke den manuelle pumpen som følger med, så hele teltet er satt opp i løpet av få minutter!

CASU Air 390 Norway Edition High Top har store panoramavinduer foran og på sidene som gir deg perfekt utsyn og gjør at du får masse lys inn i teltet. De to store sidedørene har myggnetting. Det er god plass til stoler og bord inni teltet hvis man vil være skjermet fra vær og vind. Gardiner/skjerming som hindrer innsyn følger med. Det følger også med understykke, hjulbuedeksel, stormsikringer og stenger inn mot veggen på bobilen som gjør teltet tettere når det blåser eller er uvær.

Teltet er meget enkelt å pumpe opp og pakke sammen; det er bare å slippe ut luften og brette sammen teltet. En praktisk bag følger med så det er lett å transportere teltet.

CASU Air 390 Norway Edition High Top laget av HydraDore SL-PRO som har 4000 i vannsøyle. Det betyr hvor høyt trykk vannet må ha for å trenge igjennom stoffet. En vannsøyle fra 3000 og høyere regnes som vanntett.

Høyden måles når bobilen står på et jevnt underlag og du måler fra markiseboksen og ned i bakken.

Bredde: 390cm.
Dybde: 250cm.
Monteringshøyde: 260-280cm.
Mål sammenpakket: 116x38x35cm.
Egenvekt: 20,4 kg.
Farge: grå med blå detaljer.