Om Bobil og Fritid AS

Bobil og Fritid AS skal være en motpol til alle store bobilkonsern og forhandlere der man blir slukt av flotte lokaler og høye kostnader.

Vi har nesten 30 års erfaring med salg av kapitalvarer innen: Bil, båt, mc, og bobil. Siste 6 år med salg av merker som: Morelo, Carthago, Eura Mobil, Rapido, Weinsberg, og Challenger… samt brukte bobiler av alle merker.

Vi ønsker å fokusere på riktige merker, kvalitet for kjøper, og det viktigste av alt; hjelpe kunden til å finne den rette bilen for deres bruk. Dessverre er det mange som faller for fristelsen og hiver seg ut i en handel før man har tenkt på behovet og bruken. Slikt koster penger, og gavner ikke kunden.

Vi befinner oss i senter av vakre Østfold. Riksveg 22 går mellom E18 hvor Askim, Mysen og Ørje er kun 20-25 min. avstand. Sarpsborg har vi på andre siden nær E6, også dette kun 20-22 min. kjøring.

Rakkestad er en stor landbrukskommune, med mange flotte turområder, vann, og nærliggende campingmuligheter. Vi gir deg gjerne gode tips.

Bobil og Fritid AS tilbyr kommisjonssalg av bobiler, vogner, og biler for privatpersoner. Vi tilbyr gunstige avtaler og flotte lokaler der DIN bil får plass innomhus. Dette skaper bedre opplevelse for nye kunder, da bilene alltid er rene ute og inne. Alle biler står med strøm og lys, (varme etter behov). Da får bilenes nye eiere virkelig kjenne på følelsen av å komme “hjem”.

Det å investere store summer skal gi en riktig og god følelse for deg som kunde, det å bli tatt vare på som kunde, føle at noen har tid til deg/dere betyr mye. Vi her på BF AS ønsker å leve opp til vårt slagord: “Vi gir deg friheten til å velge… riktig”.

Vi gir deg friheten til å velge… riktig.

Bobil og Fritid AS samarbeider med de store og gode finansieringsselskapene, vi tilbyr utvidet garantimuligheter på brukte biler, og tilbyr campingrelatert utstyr fra de beste leverandørene. Vi tilbyr også vinterlagring av bobiler i tempererte lokaler for våre kunder/venner.

Husk at bobil skal skape de gode opplevelsene vi ønsker og drømmer om. Det å investere penger i egen velvære skal oppleves riktig fra første tur..

Velkommen til oss, dine valg skaper stort ansvar for oss, der kunden alltid er i fokus.

Kontakt oss

Navn(Påkrevd)